Vindr Lun Chunky

OPPSKRIFT ER KLAR :)


Denne har jeg fort blitt glad i: Den er svært tykk, røyter ikke, lite statisk og varm <3 Billig var den og, hihi. 

 Jeg ble kjempe inspirert av et bilde jeg fant på pinterest av en tykk cardigan, og tenkte jeg måtte prøve meg på kjempe tykke pinner. Selvfølgelig så ser bilder på pinterest så sinnsykt mye bedre ut enn de bildene jeg tar, og vet at resultatet kanskje ikke blir helt det samme som bildet opp i hodet mitt. Men synes dette ble brukbart! :) 

Det garnet jeg fant var Drops Polaris, hvor de anbefaler å bruke pinnestr 12. Det er 100g per garnnøste på 25 meter, og er av 100 % ull. Det ble 12 nøster med dette garnet. Garnet koster 42 kr hos ulike nettbutikker, så denne får du til rundt 500kr uten rabatter. Billig! 

Det er en liten fordel at en cardigan som er stor og løs ikke er av et veldig fint alpakka garn eller lignende, da den fort kan bli litt løs og svært statisk. Ullgarn eller superwash garn fungerer faktisk veldig bra som cardigan/store plagg etter erfaring. 

Knapper har jeg ikke fått på den enda, og er litt usikker på om den trenger det. Men hvis den skal ha knapper, så er det viktig at disse knappene er lett i vekt slik at det ikke blir en for stor ubalanse på hver side da det blir skjevt. Jeg har vurdert å kjøpe et til nøste for å lage ermene litt lengre slik at ermene rynker seg, men er litt usikker på om det uansett vil bli det da garnet er såpass tykt. 


Nå har man mulighet for bestilling av oppskrift :)

 

Str:                  XS       (S)        M        (L)        XL

Hoftemål         80        85        90        95        100

Nøster(ant)      11        12        13        14        15

 

Jeg lager oppskrifter som er "inn med teskje" siden den skal appellere til de som er litt mindre rutinert på tradisjonelle oppskrifter. Hvis du lurer på hvordan jeg skriver oppskrifter, så kan du titte på oppskriften jeg har laget på VIndr Lun toppen HER.

Oppskriften koster 50 kr, og du kan ta kontakt på facebook på Vindr Luns facebookside her: Vindr Lun. Jeg har for tiden ikke hjemmeside, så det er dette som blir løsningen. Håper det går fint!

Oppskriften blir sendt på ønsket e-post, og betalingsmetoden er for tiden Vipps eller vanlig betaling via kontonr. 

Dersom det er annen informasjon du savner om oppskriften og kjolen, ikke nøl med å ta kontakt :)

Klem Karro

#cardigan #vindrlun #strikk #garn #drops #tykkepinner #strikkeopskrift #oppskrift
 

7 kommentarer

MissMimosa

16.02.2017 kl.21:38

Åh, den så skikkelig digg ut!

Karoline Fosby

16.02.2017 kl.22:23

MissMimosa: And it iiiiis :D

Victoria Larsen

16.02.2017 kl.22:56

Så utrolig fin!

Karoline Fosby

17.02.2017 kl.09:43

Victoria Larsen: takk Victoria <3

Dazzy

16.02.2017 kl.23:00

Elsker cardigan!

Karoline Fosby

17.02.2017 kl.09:43

Dazzy: jeg og <3

Iselin Renée

17.02.2017 kl.13:58

Den var veldig fin :)

Skriv en ny kommentar

Karoline Fosby

Karoline Fosby

27, Bodø

Mitt navn er Karoline og driver klessmerket Vindr Lun. Noen kjenner meg fra Bikini Fitness miljøet, men denne bloggen er nå en strikkeblogg hvor jeg legger ut mine design og prosjekter. Her finner du info om ulike oppskrift som du kan kjøpe, eller benytte deg av gratis. Har for tiden ingen hjemmeside, men har samarbeid med nettbutikker.

Kategorier

Arkiv

hits