hits

Vindr Lun Line


 

Oppskriften på denne kjolen er ferdig, og har valgt å kalle den for Vindr Lun Line. Slet litt med å finne navn på denne, men det ble tatt fra navnet mitt KaroLINE. Kjolen passer godt for nybegynnere, men husk å ha litt tålmodighet da kjolen er strikket på pinnestørrelse 3,5. :)

 


  

Om kjolen:

Kjolen er i en størrelse S på bildet, og modellen er 170 cm høy. 

Garn: Mini Alpakka fra Sandnes garn.

Kjolen er en modernistisk og enkel kjole som er glattstrikket og uten mønster. Kjolen er todelt med to ulike nøytrale farger, og det er dette oppskriften vil være basert på. Hvis du strikker kjolen i én farge vil du oppleve at du antakelig har et nøste for mye, så er det nevnt :) Da kan du eventuelt strikker ermene litt lengre. Denne kjolen har jeg brukt i flere anledninger, og er ikke for stram rundt magen da det er den samme bredden fra rumpen og mot for- og bakstykket. 

 

Har laget oppskrift med disse størrelser: 

Str:                              XS       (S)        M        (L)        XL

Hoftemål                     85        90        95        100      105


 

Oppskriften har jeg nå trukket tilbake fra bloggen. Har du startet på dette prosjektet, og savner nå oppskriften? Ta bilde av plagget som du er i ferd med å lage, og send en melding via Facebooksiden til Vindr Lun HER. Da sender jeg oppskriften som PDF til deg på din e-post gratis. Årsaken til at jeg måtte ha trukket oppskriften tilbake, er fordi oppskriftene skal samles i en planlagt bok. Dette vil selvsagt ta litt tid, så oppskriften er fortsatt tilgjengelig for kr 60. 

 

Lurer på du hva annet som er blitt laget oppskrift på?

Oversikten finner du her: VINDR LUN STRIKKEOPPSKRIFTER

Klem Karro

#VINDRLUN #Strikk #strikkeoppskrifter #ull #sandnesgarn #minialpakka

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar